bÉRLÉSI FELTÉTELEK

Olcsón, 7000Ft-tól bérelhető 3-4-5-7 személyes lakókocsik fullextra felszereltséggel: légkondícionáló, távirányítós lakókocsimozgató melegvíz, zuhanyzó, mosdó, mosogató, gáz, és elektromos fűtés, naptető, elősátorszőnyeg, kempingszék-asztal wc ingyenes induló vegyszerrel
Érdeklődjön a 06 309 33 41 43 -as telefonszámon!

Mi szükséges a bérléshez:

Először is, műszakilag alkalmas autó, mely vontathat lakókocsit (vonóhoroggal, 7 vagy13 pólusú csatlakozóval felszerelve).

Megfelelő kategóriájú jogosítvány: ha vontató gépjármű és a lakókocsi együttes össztömege nem haladja meg a 3.5 tonnát akkor B kategória, felette BE, vagy CE kategória szükséges.

A vontató gépkocsi vezetője az a személy lehet aki a 21. életévét betöltötte, és 2 évnél régebbi B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezik.

A bérlő a vontató gépkocsit vezető személy lehet.

Kaució, bérleti díj

Amennyiben a kauciót előleget utalja a bérlő akkor nagyon fontos az utalás közlemény rovatába beírni a következőket:
a bérelt lakókocsi neve
a lakókocsi elvitelének és visszaérkezésének dátuma
a bérlő neve, mobiltelefonszáma

FENTI ADATOK HIÁNYÁBAN A KAUCIÓ ELŐLEGET VISSZAUTALOM, ÉS A FOGLALÁST NEM TUDOM VÉGLEGESíTENI!

read more

BÉRLÉS MENETE

A lakókocsi bérlésének első lépése a megfelelő lakókocsi kiválasztása. Nálunk mindegyik guruló nyaraló klímával moverrel felszerelt. A kiválasztáskor ellenőrizni kell, hogy a vontató jármű milyen súlyú fékes utánfutót vontathat. A vontató jármű és a vontatmány megengedett együttes össztömege nem haladhatja meg a 3500 kg-ot amennyiben B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezik a vontató jármű vezetője. Fontos szempont a fekvőhelyek száma.

Az időpont kiválasztása az internetes foglalási táblánkon, emailben, telefonon, vagy személyesen lehetséges.

A bérlési igényt, a foglalást a kaució előleg befizetésével véglegesíti bérlő.

Amennyiben a kaució előleget utalja a bérlő akkor nagyon fontos az utalás közlemény rovatába beírni a következőket:
a bérelt lakókocsi neve
a lakókocsi elvitelének és visszaérkezésének dátuma
a bérlő neve, mobiltelefonszáma

FENTI ADATOK HIÁNYÁBAN A KAUCIÓ ELŐLEGET VISSZAUTALOM, ÉS A FOGLALÁST NEM TUDOM VÉGLEGESíTENI!

A kaució előleg befizetése után a bérlési igény lemondása esetén a kaució előleg fele visszajár, ha a bérlés kezdete még több mint 5 nap. 5 vagy kevesebb nappal a bérelés kezdete előtti lemondás esetén a bérlő a kauciót előleget elveszíti.

A lakókocsi elvitelekor a bérlővel közösen felmérjük a lakókocsi állapotát, majd visszahozatalkor újból végzünk egy állapotfelmérést. Ha a lakókocsi állapota romlott akkor a javítási, felújítási díj bérbevevőt terheli akár a kaució összege felett is. A javítási költségek alkatrészárak megállapítására a Kempingvilág Kft árajánlata lesz irányadó.

Autópálya díj: amennyiben a vontató jármű a forgalmi engedélye szerint személygépkocsi abban az esetben a lakókocsira külön pályamatrica  nem szükséges. Ha tehergépkocsival (D2) vontat akkor pályamatricát kell vásárolni a lakókocsira annak elvitele előtt, melynek díját bérlő fizeti.

A bérleti szerződés kitöltése, elolvasása, aláírása. A kaució előleget foglaláskor kell fizetni, a bérleti díjat, és a kaució előleg feletti részét a lakókocsi elvitelekor.

A lakókocsi elvitelekor az egyes készülékek berendezések működését bemutatjuk, elmagyarázzuk, és a bérlés ideje alatt telefonon segítséget nyújtunk ha szükséges.

Lakókocsik átadása kiszállítása:
A lakókocsik átadása történhet Ócsán a telephelyünkön vagy egyeztetett helyszínen.

Ha nem szeretne vontatni akkor lehetőség van saját járművünkkel a lakókocsit a kívánt telepítés helyére oda, és visszaszállítani is, ennek díja az árlista második oldalán található.

Amennyiben a lakókocsit mi vontatjuk a kívánt helyre akkor a bérleti díj, a szállítási díj, és a kaució teljes összege indulás előtt fizetendő.

read more